Κατηγορίες
Blog

Σχεδίαση Ημέρας: Πως να σχεδιάσεις την ημέρα σου με το Asana

Σχεδίαση Ημέρας, μάθε πως μπορείς να το καταφέρεις με το δωρεάν εργαλείο Asana! Είσαι έτοιμη/ος να βάλεις την ζωή και τα tasks σου σε τάξη;

Δες παρακάτω βίντεο για το πως μπορείς να πετύχεις την σχεδίαση μέρας με το Asana.

Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα τότε μπορώ να ταυτιστώ. Προσπαθώ να χωρέσω άπειρα πράγματα σε μια μέρα! Άλλες μέρες αυτό το σχέδιο πετυχαίνει ενώ άλλες όχι.

Επίσης, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα εργαλεία. Κατά καιρούς έχω αλλάξει αρκετά εργαλεία για την διαχείριση της ημέρας ή της εβδομάδας μου.

Έχω δοκιμάσει να γράφω τι έχω να κάνω μέσα στην εβδομάδα σε μια checklist, έχω δοκιμάσει το Trello (θα μιλήσω παρακάτω για αυτό) ενώ έχω δοκιμάσει να κάνω το πλάνο της εβδομάδας μου και τι θα κάνω κάθε μέρα σε ατζέντα.

Που κατέληξα; Πουθενά! Προσπαθούσα πάντα να βρω ένα “ιδανικό” εργαλείο όπου να μπορεί να μου δίνει σε καθημερινή βάση το τι έχω να κάνω. Και κάπως έτσι κατέληξα στο Asana.

Σχεδίαση ημέρας με το Asana

Το Asana είναι ένα εργαλείο για project management και ομάδες. Δηλαδή, βοηθάει ομάδες να συνεργαστούν, να δουν τι έχει αναλάβει ο καθένας με τι προθεσμίες και άλλες πολλές λειτουργίες.

Το Asana είναι δωρεάν και έχει κάποιες παραπάνω λειτουργίες με το πακέτο premium. Όμως το free είναι ιδανικό για προσωπική χρήση.

Πιο πάνω ανέφερα το Trello, όπου επίσης είναι ένα project management εργαλείο για ομάδες. Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά, έχουν παρόμοιες λειτουργίες με το Asana.

Και το Asana και το Trello χρησιμοποιούν την μέθοδο Kanban. Αυτή η μέθοδος μας βοηθάει να κάνουμε καλύτερη “παρακολούθηση” σε τι στάδιο είναι το κάθε task. Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς την λογική.

Στο παρακάτω βίντεο εξηγώ ακριβώς πως λειτουργεί το Asana και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να σχεδιάσεις την ημέρα σου!

Κάνε ένα subscribe + πάτησε το καμπανάκι για να ενημερωθείς για τα επόμενα βίντεο!

Μπορεί σιγά-σιγά να βγαίνουμε από την καραντίνα αλλά αυτή η λίστα με τις 105+ προτάσεις μπορεί να σου δώσει την έμπνευση και τις γνώσεις που χρειάζεσαι!

Photo by Kyle Glenn on Unsplash

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *