Η Ιστορία μου

Γεια, με λένε Παντελή και είμαι 22 χρονών. Οι “σχετικά με εμένα” σελίδες πάντα με δυσκόλευαν.

Από μικρή ηλικία μου άρεσαν οι επιχειρήσεις, θυμάμαι να στήνω “μαγαζάκι” έξω από το σπίτι μου και να πουλάω πράγματα σε φίλους μου. Η δουλειά πήγαινε καλά – ήταν μια ευκαιρία να βγάλω λεφτά και να δώσω πράγματα που δεν χρησιμοποιούσα.

Αργότερα μεγάλωσα. Ορίμασα. Και ήρθαν και οι ντροπές. Επομένως μαζευόμασταν με φίλους μου σε σπίτια και κάναμε ότι είχαμε επιχείρηση – bar συγκεκριμένα.

Πάντα με ενθουσίαζαν οι επιχειρήσεις και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως θα συνεχίσουν να με ενθουσιάζουν. Οι μεγάλες ομάδες, η συνεργασία, οι ωραίες και καινοτόμες ιδέες και κυρίως η οργάνωση.

Αργότερα, άρχιζα να “παίζω” με άλλα παιχνίδια, έμαθα design, προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Όλες αυτές οι γνώσεις με βοήθησαν να ξεκινήσω να χτίζω projects – είτε μόνος μου είτε σε ομάδες.

Είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ και να δημιουργήσω πολλά και μεγάλα projects όπου μου έδωσαν πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Μερικά από αυτά (και τα πιο σημαντικά) ήταν οι Greek Youtubers (youtubers.gr) και η πλατφόρμα δημιουργών, το web περιοδικό Young Magazine, το κοινωνικό δίκτυο ιδεών Inspiration, η πλατφόρμα online υποστήριξης θυμάτων bullying – The Bullying Platform, την πλατφόρμα-πρόταση στο Υπ. Παιδείας για την δημιουργία βιογραφικών για τους μαθητές και την πορεία τους στην εκπαίδευση.

Στα Σχολικά χρόνια, μετράμε 4 συμμετοχές στο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής και 1 συμμετοχή στο επιστημονικό συνέδριο ACSTAC. Ενώ σημαντική συνεργασία που μου έδωσε πολλές γνώσεις και ιδέες ήταν το 2013 όταν ξεκίνησα ως εξωτερικός συνεργάτης graphics & motion designer του Mad TV & Mad Radio 106,2.

Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2019 ήμουν υπεύθυνος της ομάδας Origen στην Θεσσαλονίκη. Ήταν μια εμπειρία γεμάτο γνώσεις, ιδέες και πολλά μαθήματα για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της επικοινωνίας που με βοηθούν σήμερα να κατανοώ κάποια πράγματα καλύτερα.

Από τον Οκτώβριο του 2019 αποφασίζουμε με τον φίλο και συνεργάτη, Ορέστη, να ξεκινήσουμε ένα podcast επιχειρηματικότητας. Τον Μάρτιο του 2020 κάνουμε το επίσημο release του Business Undercover. Μέσα από την εκπομπή έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια “βιβλιοθήκη” γεμάτη με ιδέες, καινοτομίες, έμπνευση και πρακτικά tips.

Ανακάλυψε το Business Undercover

Το καλοκαίρι του 2020 ξεκινάω ένα project κοινωνικής επιχειρηματικότητας με τίτλο “United For Good”. Στόχος είναι να ενωθούμε για το κοινό καλό. Συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ, πουλάμε προϊόντα και μέρος των εσόδων στηρίζει projects για κοινωνική εξέλιξη.

Εφαρμόζοντας την στρατηγική μας #PositiveImpactFromDayZero ήδη έχουμε φυτέψει δέντρα στις καμένες περιοχές της Ραφήνας από την φωτιά στο Μάτι και έχουμε κάνει δωρεά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό για τις δύσκολες ώρες που περνάει λόγω της πανδημίας.

Ανακάλυψε το United For Good