Κατηγορίες
Early Show Podcast Podcasts

Ανάγκη της άσκησης σήμερα — Γιάννης Χρυστούλας

Ανάγκη της άσκησης σήμερα, πόσο σημαντική πιστεύεις ότι είναι; Σκέψου πόσο χρόνο έκανες γυμναστική χθες ή την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Γιάννης Χρυστούλας στην παρέα μου!

Η άσκηση είναι ένα πολύ συμαντικό κομμάτι όπου πρέπει να βάλουμε στην ζωή μας.

Ειδικά τώρα με το lockdown και την καραντίνα ίσως κάποιοι από εμάς να εκτιμήσαμε παραπάνω το πόσο καλό μας κάνει η άσκηση. Ενώ αν παρατηρήσουμε την ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια, θα δούμε πως έχει εξελιχθεί σε όχι και τόσο καλή για το σώμα μας.

Ανάγκη της άσκησης σήμερα & Καθιστική Ζωή

Το σώμα μας έχει δημιουργηθεί για να κινείται και να είναι όρθιο, σήμερα καθόμαστε τις περισσότερες ώρες την ημέρα.

Τα προβλήματα της καθιστικής ζωής είναι πολλά, μάλιστα πολλοί αναφέρουν πως το να καθόμαστε όλη μέρα είναι το νέο τσιγάρο.

Οι έρευνες είναι πολλές που αποδυκνύουν το πόσο καλό μας κάνει και την ανάγκη της άσκηση στο σώμα και την ψυχή μας. Σαν ιδανική διάρκεια άσκησης της ημέρα προτείνονται τα 30 λεπτά.

Μπορεί να είναι περπάτημα, τρέξιμο ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Αρκεί να σου αρέσει και να μπορείς να το κρατήσεις σταθερό στο πρόγραμμα σου.

Έτσι στο 2ο επεισόδιο του Early Show στην παρέα μου είναι ο Γιάννης Χρυστούλας, Personal Trainer και τελειόφοιτος του ΑΠΘ.

Με τον Γιάννη συζητάμε για την γυμναστική, το σύνδρομο του νεκρού γλουτού και οφέλη της άσκησης που δεν είναι τόσο γνωστά.

Ακου περισσότερα επεισόδια από το Early Show!

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *