Κατηγορίες
Business Undercover Podcast Podcasts

Business Storytelling: Πως να διηγηθείς ιστορίες — Γιάννης Μυλόπουλος

Business Storytelling και η ανάγκη του σήμερα στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Business Undercover με τον Γιάννη Μυλόπουλο, Creative Coach & Digital Storyteller.

Όσο εξελισσόμαστε και καταναλώνουμε συνεχώς περιεχόμενο, μας γεννιέται η ανάγκη να δούμε κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Έτσι, έρχεται η ανάγκη για ιστορίες.

Από τα παλιά χρόνια γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι ιστορίες. Όλοι μας έχουμε μεγαλώσει με αυτές και για οποιαδήποτε ηλικία θα αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο μετάδοσης αξιών, συναισθημάτων και πληροφοριών.

Σήμερα, βλέπουμε πολλά και όμορφα παραδείγματα χρήσης storytelling από μεγάλες επειχειρήσεις.

Αποτέλεσμα, να μας κάνουν να συνδέουμε την εκάστοτε επιχείρηση με συγκεκριμένες αξίες και συναισθήματα. Αυτό είναι το Business Storytelling.

Business Storytelling με τον Γιάννη Μυλόπουλο στο Business Undercover

Στο επεισόδιο της εβδομάδας του Business Undercover έχουμε την χαρά να συζητήσουμε με τον Γιάννη Μυλόπουλο, Creative Coach & Digital Storyteller.

Στο επεισόδιο μιλάμε για το business storytelling, πως μια επιχείρηση μπορεί να το προσθέσει στον πυρήνα της και πως μπορεί να ξεκινήσει.

Συζητάμε επίσης για το πως μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει το μέσο για να επικοινωνήσει την ιστορία της αλλά και τι είναι σημαντικό να προσέξει.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *