Κατηγορίες
Business Undercover Podcast Podcasts

Πως να προσλάβεις τους κατάλληλους ανθρώπους — Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος

Πως να προσλάβεις τους κατάλληλους ανθρώπους: Ποιοι είναι και πως μπορείς να τους βρεις; Ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος στο Business Undercover!

Πως προσλάβεις τους κατάλληλους ανθρώπους; Πως μια επιχείρηση ή μια ομάδα μπορεί να προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους για το περιβάλλον της; Ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος στο Business Undercover!

Το recruitment είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετές επιχειρήσεις. Ενώ αρκετές έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα καθώς έχουν προσλάβει όχι και τόσο κατάλληλους ανθρώπους.

Πως πρέπει να δομηθεί μια συνέντευξη; Και τι πρέπει να ρωτήσει η κάθε επιχείρηση για να δει πραγματικά τα skills του υποψήφιου;

Οι ανθρώπινοι πόροι είναι ένα από τα σημαντικά πράγματα σε ένα project ή μια επιχείρηση.

Είναι οι άνθρωποι που σχηματίζουν την κουλτούρα, τις αξίες αλλά και τον πυρήνα της επιχείρησης.

Κατανοώντας πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι σε μια ομάδα ανθρώπων, μια επιχείρηση ή έναν μεγάλο οργανισμό στο 4ο επεισόδιο του Business Undercover μιλάμε για το πως μια επιχείρηση μπορεί να προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους.

Πως να προσλάβεις τους κατάλληλους ανθρώπους

Στην παρέα μας, ο Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος. Founder & General Manager της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, Human Value.

Ο Θεόδωρος μοιράζεται μαζί μας συμβουλές όπου μπορούν να ακολουθήσουν επιχειρήσεις και ομάδες ώστε να βελτιώσουν την διαδικασία συνεντεύξεων.

Λόγω των ημερών το work from home είναι ένα hot topic που αξίζει να συζητήσουμε με έναν άνθρωπο από τον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού.

Έτσι, ο Θεόδωρος μοιράζεται μαζί μας τρόπους όπου μια επιχείρηση μπορεί να εφαρμόσει και να προσθέσει το remote work στον πυρήνα της.

Τέλος, μένοντας στο θέμα της εργασίας εξ’ αποστάσεως συζητάμε το πως μια επιχείρηση μπορεί να προστατέψει τα δεδομένα της. Αλλά και πως ίδιος βλέπει το μέλλον των επιχειρήσεων στον κλάδο των ανθρώπινων πόρων.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *