Κατηγορίες
Business Undercover Podcast Podcasts

Social Media & Η νέα πραγματικότητα — Δημήτρης Δημητριάδης

Social Media & Η νέα πραγματικότητα στο Digital Marketing. Στην παρέα του Business Undercover ο Digital Futurist, Δημήτρης Δημητριάδης.

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της τεχνολογίας ήταν σίγουρα η συνεχής επικοινωνία με φίλους με την βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, αυτά τα μέσα δεν χρησιμοποιούνται μόνο από ανθρώπους αλλά και από brands, είτε γνωστά είτε όχι. Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο όπου οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για να χτίσουν ένα community ή απλά για λόγους προώθησης.

Στατιστικά για την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα στατιστικά για την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ολόκληρο τον κόσμο είναι μεγάλα και αυξάνονται καθημερινά. Ενδεικτικά κάποια στατιστικά:

  • 3.5 δις. χρήστες ή αλλιώς το 45% του πλυθυσμού είναι σε αυτά.
  • Χρήση των κοινωνικών δικτύων ανά γενιά, Millenials 90,4%, Gen X 77,5% και Baby Boomers 48.2%.
  • Κατά μέσο όρο περνάμε 3 ώρες καθημερινά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
  • Το 73% των digital marketeer πιστεύουν πως το social media marketing ήταν “κάπως αποτελεσματικό” ή “πολύ αποτελεσματικό” στις επιχειρήσεις τους.

Στατιστικά από oberlo.com

Social Media & Η νέα πραγματικότητα στο Digital Marketing

Στο επεισόδιο της εβδομάδας του Business Undercover υποδεχόμαστε τον Digital Futurist, Δημήτρη Δημητριάδη!

Ο Δημήτρης είναι Intructor στην KnowCrunch, Chief Innovation Officer στην The Futurecats και VP Business Development στην Brainbox Technology.

Με τον Δημήτρη μιλάμε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πως οι επιχειρήσεις μπορούν να τα εκμεταλλευτούν ως εργαλεία.

Απαντάμε σε ερωτήσεις όπως, πως μια επιχείρηση μπορεί να επικοινωνήσει το μήνυμα της; Ή πως μπορεί να κάνει engage με τους πελάτες της;

Αναφερόμαστε για την κατάσταση του ιού και πως μπορούν οι επιχειρήσεις να διαχειρίζονται παρόμοιες κρίσεις επικοινωνιακά.

Τέλος, μιλάμε για trends, καλές πρακτικές αλλά και το μέλλον του digital marketing. Αλλά και πως νέες τεχνολογίες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουμε αγορές;

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *