Κατηγορίες
Early Show Podcast Podcasts

Πρωταθλητισμός & Ψυχική Υγεία — Απόστολος Χρήστου

Πρωταθλητισμός & Ψυχική Υγεία: Ο Έλληνας κολυμβητής, Απόστολος Χρήστου στο Early Show! Μιλάει για τον πρωταθλητισμό και την ψυχική υγεία και πως την βιώνει ο ίδιος.

Στο 1ο επεισόδιο του Early Show είχα την χαρά να φιλοξενήσω τον Απόστολο Χρήστου!

Ο Απόστολος Χρήστου ξεκίνησε κολύμβηση 7 χρονών και μέχρι σήμερα συνεχίζει χωρίς διακοπή.

Έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας σε αρκετές διοργανώσεις. Από τις πιο σημαντικές συμμετοχές είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2016 και οι Μεσογειακοί αγώνες το 2014.

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια, ο Απόστολος έχει κερδίσει 4 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Τον Απόστολο τον ακολουθώ αρκετό καιρό στο Instagram. Ενώ, είχα πάντα στο μυαλό μου ένα podcast σαν το Early Show. Πάντα “τριγύριζε” στο μυαλό μου να φέρω τον Απόστολο για να συζητήσουμε για τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Έτσι του έστειλα μήνυμα και ήταν θετικός στο να είσαι ο πρώτος μου καλεσμένος! Το θέμα που ήθελα να συζητήσουμε με τον Απόστολο ήταν για την ψυχική υγεία που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας αθλητής.

Πρωταθλητισμός & Ψυχική Υγεία, συζήτηση με τον Απόστολο Χρήστου

Έχοντας δει και διαβάσει αρκετά για την ιστορία του Michael Phelps και τις δυσκολίες που είχε περάσει, ήθελα να συζητήσω με τον Απόστολο πως ο χώρος του επαγγελματικού αθλητισμού μαθαίνει από προηγούμενους πρωταθλητές.

Για παράδειγμα ο βρεατανός πρωταθλητής, με περισσότερα από 20 χρυσά μετάλλια, Adam Peaty, έχει μιλήσει για τον διαλογισμό και πως τον βοηθάει να έχει καλύτερη ψυχική υγεία.

Έτσι, θέλοντας να μάθω περισσότερα για τον πρωταθλητισμό και το πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία συζητήσαμε με τον Απόστολο την δική εμπειρία.

Στο 1ο επεισόδιο ο Απόστολος μοιράζεται μαζί μας την ανάγκη για χαλάρωση και την ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι αθλητές κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

Δωράκι για εσένα 🎁 Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο!

+ 📨 λαμβάνεις ενδιαφέρον υλικό για το ΣΚ!


Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *