Πολιτική Απορρήτου

Ποιοι είμαστε;

Η προσωπική μου ιστοσελίδα είναι στην διεύθυνση pspartalis.gr

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Φόρμες

Στις φόρμες που συμπληρώνεις συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα των πεδίων. Όπως email, όνομα κτλ. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να απαντήσουμε στο αίτημα σου είτε για σκοπούς επικοινωνίας.

Analytics

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics έτσι ώστε να ελέγχουμε την απόδοση της ιστοσελίδας καθώς και τον τρόπο που την χρησιμοποιούν οι χρήστες με στόχο να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας για την ευκολία και την καλύτερη εμπειρία των χρηστών μας.

Τα δεδομένα αυτά διαγράφονται μετά από 26 μήνες. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται σε servers της Google και όχι σε δικά μας συστήματα.

Newsletter

Όταν κάνεις εγγραφή στο newsletter μας τότε συλλέγουμε τα δεδομένα που μας δίνεις (όνομα και email).

Μπορείς να αλλάξεις ή να σβήσεις τα δεδομένα σου στο κάτω μέρος κάθε email που σου έχουμε στείλει στους συνδέσμους “update my preferences” και “unsubscribe”.

Για την αποστολή newsletter χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Mailchimp όπου και τα δεδομένα διατηρούνται στους διακομιστές αυτής της υπηρεσίας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα παραμένουν στην ιστοσελίδα και τα συστήματα μας εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται πιο πάνω (Google Analytics, Mailchimp κτλ).

Οι διευθύνσεις email που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, παραγγελίας και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα δεν μοιράζονται με τρίτους.

Επεξεργασία & διαγραφή δεδομένων

Σεβόμενοι το ανθρώπινο δικαίωμα για απόρρητο μπορείς να μας στείλεις ένα μήνυμα για να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου (να αλλάξεις email ή οτιδήποτε) ή να τα αφαιρέσουμε εξ ολοκλήρου.

~

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική για εμάς, για αυτό και δίνουμε προτεραιότητα στο πως αποθηκεύουμε, επεξεργαζόμαστε και χειριζόμαστε τα δεδομένα.

Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στην διάθεση σου στο hello@pspartalis.gr